wtorek, 15 lipca 2014

Pierogi z jagodami.


Lubię cieniutkie ciasto, dlatego po ugotowaniu nie wyglądają ładnie.
Jednak są bardzo delikatne.
Polewka czarna składa się z części zmiksowanych i całych jagód oraz jogurtu.
Jak ktoś woli obficiej można zastąpić śmietaną.
W różnym świetle zdjęcia, bo choć lato, dzień był akurat pochmurny.

5 komentarzy:

  1. Pychota ,slinka cieknie ,moja babcia takie robila ,ja jakos nie mam odwagi...
    Pozdrawiam serdecznie
    Karina

    OdpowiedzUsuń
  2. pycha, ale narobiłaś mi smaku:-))

    OdpowiedzUsuń
  3. Looks yummy, wanna to have a piece.

    OdpowiedzUsuń
  4. O ja nie jadłam chyba z 5 lat , musze kupić jagody :)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...